CATERING & FESTMENY

Förrätter

– Gul och röd cocktailtomat och Mozzarellasallad med smörstekt vitlöksbröd 60:-
– Krämig Karl-Johansvampsoppa, toppad med knaperstekt rökt sidfläsk och olivolja 65:-
– Laxcarpaccoi med olivolja, parmesan, citron och – sparrisknoppar samt hembakat bröd 70:-
– Västerbottenpaj med kallrökt laxröra smaksatt med pepparrot och gräslök 70:-
– Färsk grön sparris med proscitutto, örthollandaise, ruccola och balsamicisirap 75:-
– Klassisk Toast Skagen med smörstekt kavring och toppad med löjrom 75:-
– Skaldjursceviché med hummer, kräftstjärtar, räkor, ananas, mango och avokado serverat med citrus och chillidressing och grillad bondbröd 95:-
– Klassisk löjromstoast med rödlök, gräddfil och dill 125:-

Varmrätter

– Kryddstekt fläskfilé ,ed chilibearnaise, rödvinssås, wokade grönsaker och fransk potatisgratäng. 145:-
– Kalvnoisette, färskpotatissallad med sparris, jordgubbar, fetaost och sockerärter samt honungstzatziki och rödvinssås. 165:-
– Grillad lammytterfilé med lammsky och rosmarinrostade rotfrukter, serveras med getaostgratinerad potatisbakelse. 175:-
– Stekt rödingsfilé med sparris och skaldjursrisotto, timjancremé och färska primörer. 175:-
– Rödvinsbrässerad oxkind med knaperstekt rökt sidfläsk, rotfruktsjulienne och västerbottenpuré. 205:-
– Pocherad gösrulad med dillpotatisbakelse, blåmusselsås, syrad rödlök med dill och honungsslungade morötter. 215:-
– Helstekt oxfilé ,ed kryddmarinerade jordgubbar, timjan och vitlökscremé, madeirasky och potatisbakelse. 215:-

Smårätter och smörgåstårtor

– Ostbricka med 4 sorters ost, kex, vindruvor och marmelad. 85:-
– Räksmörgås med handskalade räkor. 85:-
– Landgång med Kräftstjärtar, räkröra, ägg, ost , skinka och brie. 120:-
– Baguette fylld med skagenröra och eller kycklingröra. 65:-
– Gubbröra med brödkorg (kavring, hårt bröd och bondbröd). 85:-
– Janssons frestelse med tillbehör. 110:-
– Smörgåstårta med räkor och kräftstjärtar. 55:-

Desserter

– Crème brulee med hallonkompott och färska bär. 75:-
– Chokladmoussetårta med karamelliserad ananassalsa. 75:-
– Chokladfondant med Bourbonvaniljglass och färska jordgubbar. 75:-
– Äppeltartelett med lättvispad vaniljgrädde och äppelsorbet. 75:-
– Vanilj och yoghurtpannacotta med punsch och myntamarinerade jordgubbar. 75:-
– Liten ostassiette med tre sorters ost och tillbehör. 75:-

Bufféer

Minsta antal vid beställning av buffé är 15 personer. Porslin kostar 15 kr/person (tallrik, vinglas, bestick).

MEDELHAVSBUFFÉ
– Tabbouleh (bulgursallad med tomat, vitlök, koriander och persilja).
– Färsk potatissallad med sparris, fetaost och balsamico.
– Sallad på gula och röda cocktailtomater, rödlök och cocktailmozzarella.
– Laxcarpaccio citrus och färsk parmesan.
– Kyckling med cremolata, Cevapcici på spett,
– Honungstzatziki
– Vitlöksmarinerade kalamataoliver.
– Hembakat bondbröd med rosmarin och flingsalt, vispat vitlökssmör.

Pris: 205 kr / person

ITALIEN INSPIRERADBUFFÉ
– Pastasallad med pesto, soltorkade tomater & oliver.
– Melon och gurksallad med grön sparris & ruccola.
– Sallad på gula och röda coktailtomater, rödlök och cocktailmozzarella.
– Bruschetta med tapanade, Lufttorkad skinka, Pepparsalami.
– Varm kycklingfilé med gremolata,
– Potatisgratäng med parmesan & vitlök, Rödvinsås med soltorkade tomater & salvia.
– Hembakat bondbröd med rosmarin & flingsalt, Vispat vitlökssmör.

Pris: 225 kr / person

GRILLBUFFÉ
Grillat:
Helgrillad BBQ-fläskfilé, Kryddiga korvar, Buffaloglacerade baby back ribs.

Sallader:
Pastasallad med pesto, soltorkad tomat och oliver.
Sallad på gula och röda coktailtomater, rödlök, färsk basilika och mini mozzarella.
Krämig potatissallad med bacon, lök och sambal oelek.
Melon och gurksallad med ruccola och fetaost toppad med citron olivolja.

Tillbehör:
Potatisgratäng, Grekisk tzatziki, Chilibearnaise.
Vispat örtsmör, Hembakat bondbröd med rosmarin och flingsalt.

Utkörning samt en kock på plats under grillningen ingår i priset.

Pris: 295 kr/ person

AMERIKANSK BARBEQUEBUFFÉ
– BBQ-glacerade spareribs, Hickorystekt kycklingklubba,
– Chipotleglacerad biff, Grillade majskolvar,
– Bönsalsa, Cole-slow & Grönsallad, Béarnaisesås,
– Barbequesås, ½ bakad potatis med kummin & vitlök,
– Hembakat bondbröd & smör.

Pris: 275 kr / person

VÅR KLASSIKER
– Varm timjan/chilimarinerad fläskfilé,
– Ljummen gremolatarullad kycklingfilé,
– Varmrökt laxfilé,
– Potatisgratäng med parmesanost och vitlök,
– Krämig potatissallad med bacon och sambal oelek,
– Tomatsallad med rödlök, färsk basilika och svarta oliver,
– Sallad på galiamelon, gurka, ruccola och fetaost toppad med citronolivolja,
– Chilibearnaise till fläskfilén,
– Soltorkad tomatcreme till kycklingen,
– Stenbitsromsås till laxen,
– Hembakat bondbröd med rosmarin. Vispat vitlökssmör.

Pris: 245 kr / person

STUDENT BUFFÉ
Kallskuret:
Kall balsamico- o timjanmarinerad fläskfilé,
Gremolatarullad Kycklingfilé, Varmrökt lax,

Sallader:
Pastasallad med pesto, soltorkad tomat och oliver,
Sallad på gula & röda coktailtomater, rödlök, färsk basilika
och mini mozzarella,

Krämig potatissallad med bacon, lök och sambal oelek,
Melon och gurksallad med ruccola och fetaost toppad med citron olivolja,

Tillbehör:
Grekisk tzatziki,
Hembakat bondbröd med rosmarin, flingsalt & smör

Pris: 215 kr / person

MIDSOMMARBUFFÉ (SVENSKA SMAKER)
3 sorters sill,
Rödbetsgravadlax med hovmästaesås,
Varmrökt lax med stenbitsromsås,
Matjessilltårta, Västerbottenpaj med kräftskagen,
Rostbiff

Sallader:
Färskpotatissallad med sparris och fetaost,
Grönsallad med rädisor och cocktailtomater

Varmt:
Janssons frestelse, Prinskorv, Köttbullar

Tillbehör:
Hembakat bondbröd, Kavring, smör

Pris: 245 kr / person

TEX-MEX BUFFÉ
Chili con carnéköttfärs, Strimlad chilikyckling,
Tacoskal, Nachochips, Vetetortilla,
Isbergssallad, Gurka, Tomat, Lök, Jalapenõs, Riven ost,
Egenlagad salsa, Gräddfil, Vitlökscremé, Guacamole.

Pris: 165 kr/ person

Catering & Fest

Utkörning

– Minst antal vid utkörning är 20 personer.
– Vid mindre antal är ni välkomna att hämta maten på restaurangen eller utkörning mot en avgift.
– Utkörning inom Eskilstuna ingår i cateringpriset.

Hyra porslin

Porslin och dukar kan hyras av oss enligt prislista:
Varmrättstallrik, glas och bestick: 15 kr/kuvert
Ovanstående + förrättstallrik, förrättsbestick, extra vinglas, kaffekopp: 25 kr/kuvert
Ovanstående + desserttallrik, dessertbestick, avecglas, champagneglas: 35 kr/kuvert
Vita linnedukar: 4:or 40 kr/duk, 6:or 60 kr/duk
Dunilinservetter: 5kr/styck
Serveringspersonal: 300 kr/timme exkl. moms