Lunch serveras mellan klockan 10.30-15.00
Välkommen in!

 

Vecka 7

Hem

Lunch vecka 43

Måndag

Långbakad fläskkarré med plommongräddsås, stekt potatis & äppelmos (G.L)
Stekt panerad torskfilé med baconströssel, vitvinssås & kokt potatis (L)

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med raggmunk, brunna bönor eller löksås & kokt potatis
Gratinerad koljafilé med färsk tomat & gräslök, serveras med hemlagad potatispuré (G)

Onsdag

Kålpudding med gräddsås, kokt potatis & lingonsylt (G.L)
Havets wallenbergare med skaldjurssås & hemlagat potatismos

Torsdag

Ärtsoppa, pannkaka med sylt & grädde
Kreolsk nötköttsgryta med kryddiga korvar, paprika & oliver, serveras med pilaffris (L)
Klassisk lasagne med tomat & löksallad (L)

Fredag

Schnitzel cordon bleu med rödvinssky, chillibearnaise & ugnsrostade potatisklyftor (L)
Dubbelpanerad spätta med räk- o romröra, serveras med dillslungad potatis (L)

Veckans Pasta

Spaghetti med krämig köttfärssås & färkriven parmesan

Veckans Vegetariska

Spenat- o fetaost paj med ört- & vitlökscreme

Om Timjan

 

Timjan, tidigare L&Ö, är en restaurang som serverar genuin husmanskost med samma kvalitet som tidigare. Våra handrullade köttbullar och vår chilibearnaise får folk att åka långväga. Efter klockan 15.00 kan du nu beställa pizzor och beställa från vår goda à la carte meny. Vi erbjuder alltid en varierande dagens lunchmeny. Från kl. 15.00 till stängning på vardagar erbjuder vi ”Kvällens tips”. På helgerna har du möjlighet att njuta av vår ”Helgens tips”. Allt detta kan du åtnjuta i vår nyinredda restaurang med skönt stoppade stolar.

Ska du gifta dig, ha en Kick-off på jobbet, 50-års fest m.m m.m så kan vi erbjuda en personligt anpassad cateringmeny!

Allting är tillagat på färska råvaror.

Vi gör såserna från grunden.

Välkommen